Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Üyelerin iletişim adreslerinin verilmemesini eleştiren Salih Önel de MİTSO başkan adaylığını açıkladı

MİTSO Meslek Komiteleri seçimi 3 Ekim günü MİTSO binasında yapılacak. Mevcut başkan Reşit Özer ve arkadaşları, yeniden aday olduklarını açıkladılar.

Üyelerin iletişim adreslerinin verilmemesini eleştiren  Salih Önel de MİTSO başkan adaylığını açıkladı
  • 29 September 2022, Thursday 10:05

Bu arada Salih ÖNEL, MİTSO yöneticilerinin, başkan adayı olduğunu açıklayarak, bunu bildirebilmek için MİTSO üyelerinin iletişim adreslerini istediğini, ancak ‘Kişisel Verileri Koruma Kanunu’ öne sürülerek, bu iletişim adreslerinin kendisine verilmediğini eleştiren bir açıklama yaparak, adaylığını açıkladı.

Salih Önel’in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“MİLAS TİCARET VE SANAYİ ODASI DEMOKRATİK VE ADİL OLMAYAN BİR SEÇİMLE MESLEK KOMİTELERİNE VE BAŞKANINI SEÇİYOR

Sayın Üyelerimiz

 İlçemiz TİCARET VE SANAYİ ODASI üyesi Arkadaşlarım Oda Seçimlerini kazanıp Başkanlığa seçilirsem Sizlere Yapmaya taahhüt edeceğim hizmetlerimden bir kaçını aşağıda açıklıyorum:

1.  Odamız Üyesi Arkadaşlarımın Finansal ihtiyaçlarını karşılamak adına finans kurumları ile görüşecek ve işlemleri takip edecek yeteri kadar finansal danışman atanacaktır.

2.Oda üyesi Arkadaşlarım ucuz hammadde ve ürettiklerini satabilecekleri yurtdışı ve yurtiçi ticaret portalı oluşturulacaktır

3.Odamız üyesi firmalar için yurtdışında fuarlara katılım ve Görgü Geleneklerin yerinde izlenmesi için Gezi Düzenlenecektir ücretleri firmalarımız tarafından karşılanacaktır

4.odamız üyesi firmaların çalışanlarının çok acil olarak bakılacak rahatsızlığı için Mesai saatleri arasında Bir Doktor ve bir Hemşire Görevlendirilmesine yönelik bir çalışma yapılacaktır.

Önümüzdeki çok kısacık süreçte Adil olmayan bir seçime giderken  Bilmenizi isterim ki Başkan Adayı olarak Üyelerimizi adres ve telefonlarını resmi yazı ile istedim Ancak verilen cevap 6698 sayılı kişisel veriler koruma kanunu kapsamında reddetti Oda üyesi Arkadaşlarımın Baba adı doğum yeri doğum tarihini ve TC numarası no veren odamız ne hikmetse Sizlere ulaşıp meslek komitesinde yer alırmısınız veya adayım desteklerinizi istiyorum diyebileceğimiz iletişim Adreslerini ve telefon numaralarını kişisel veriler koruma kanunu kapsamında kabul edip vermemiştir.

             Oysa İzmir Ticaret ve Sanayi odası Başkan adaylarını Telefon numaralarını ve Adreslerine kadar vermiştir.

               Bu konuda tüm yorumları sizlere bırakırken sizlere en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis