Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Vali Tavlı da Milas’ta denetim yaptı..

​​​​​​​Önceki akşamüstü Milas’a gelerek beraberindekilerle Kovid-19 tedbiri denetimine katılan Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kovid-19 tedbirlerine harfiyen uyan esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Tavlı da Milas’ta denetim yaptı..

İçişleri Bakanlığı, "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi gerçekleştirdi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, denetimler kapsamında incelemelerde bulunmak üzere önceki akşam üzeri Milas’a geldi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Yusuf Kenan Topçu ile birlikte ilk önce Milas Kaymakamlığı’na gelen Vali Tavlı, burada Milas Kaymakamı Eren Arslan, MİTSO Başkanı Reşit Özer ve Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ile ilçedeki alınan tedbirler konusunda görüştü.

Vali Tavlı, daha sonra şehir parkında ve Cumhuriyet Caddesi’nde denetim gerçekleştirdi. Kurallara uyan, maske takan vatandaşlara ve işletmelerinde tedbir alan esnaflara teşekkür eden Vali Tavlı, “Kovid-19’u hep birlikte tedbirle yeneceğiz. Kurallara uyduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık