Vekilden Başkana Ziyaret…

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, 31 Mart’ta yeniden Milas Belediye Başkanı seçilen Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Milletvekili Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Vekilden Başkana Ziyaret…

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak; “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte de, geçmiş iki dönemde olduğu gibi hatta daha da büyük projelere imza atacağınızdan hiç kuşkum yok. Milas halkı siz ve seçilen belediye meclis üyelerimizden her alanda ilçeyi geliştirmenizi, sorunlara çözüm üreterek huzur ve güven içinde, toplumsal barışın sağlandığı bir yaşamı sağlamanızı bekliyor. Sizlerin de bunları sağlama adına yoğun bir çaba harcayacağınızı biliyorum. Dolayısıyla başta siz olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve seçilen tüm meclis üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili Özcan, hayırlı olsun ziyaretinin gecikme nedenini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına yapılan itirazı göstererek; “Seçimlerden iki gün sonra genel merkez tarafından tüm milletvekilleri İstanbul’a çağrıldı. Bizler de apar topar İstanbul’a gittik ve genel merkez tarafından seçim sonuçlarının yeniden sayıldığı ilçelerde görev aldık. Bu süreçte bizimle birlikte genel başkan yardımcılarımız, grup başkan vekillerimiz, İstanbul İl Örgütü ve gönüllü olarak orada bulunan partililerimiz de oy sayımı tamamlanıncaya kadar bulunduğumuz yerden ayrılmadık.  Henüz süreç bitmiş değil. Tarih olarak 3 Mayıs konuşuluyor. Sanırım İstanbul’da seçimlerin yenilenip, yenilenmeyeceğine bu tarihte karar verilecek.

Dolayısıyla bu süreç nedeniyle hem ilçemizde, hem de ilimiz genelinde seçim sonrası birlikte olamadık. Bu hafta izinli olarak geldik ve bu kutlama ziyaretlerini hızlı bir şekilde tamamlayacağız.

Elbette gönül isterdi ki Muğla Büyükşehir ve 13 ilçede, hatta 81 il ve tüm ilçelerde seçimleri kazanalım ancak sonuçta bu bir seçim ve bir tarafta kazanan olacak, diğer tarafta kazanamayan. Kazananı tebrik ettiğimiz kadar kaybedenin de yanında olduğumuzu hissettirmemiz, moral vermemiz gerekiyor. Bir sonraki seçime kadar herkes eksiğini, varsa hatasını görecek-tespit edecek ve bunları gidererek bir sonraki seçime hazırlanacak. Hepimiz 31 Mart seçim sonuçlarını iyi okumalı, analiz etmeli ve seçmenin verdiği mesajı anlamalıyız. Seçmen yanlış yapmayacağına göre, Milli iradeye, demokrasiye inancımız tam ise özeleştiri yapmak suretiyle seçim sonuçlarından gerekli dersi çıkarmalıyız. Ümidim de odur ki Cumhuriyet Halk Partili örgütler bunu yapacaklardır” dedi.

Muğla Milletvekili Suat Özcan’a nazik ziyareti için teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise gerçekleşen ziyarette şunları söyledi:

“Bizim seçimleri kazanacağımızdan hiçbir kuşkumuz yoktu. Kafamızdaki tek soru işareti, farkın ne kadar olacağıydı. Sonuç, hiçbirimizin beklediği bir sonuç olmasa da kazandığımız için mutluyuz. Çünkü onca insan gece-gündüz demeden, hiçbir karşılık gözetmeksizin çalışmalara katıldı, emek verdi. En azından kazanmış olmamız bu emeklerin boşa gitmediğini gösterdi. Elbette sandıktan çıkan sonuçtan gerekli mesajı alacak ve gereğini de yapacağız. Bunu, seçim sonrası yaptığım ilk değerlendirmede de söyledim. Bu dönem her zamankinden daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz. Milaslı hemşehrilerimizin mutluluğu ve hak ettiği hizmetlere kavuşması için daha fazla gayret göstereceğiz.

Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına seçim öncesinde katkı veren herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum. Sizler de kimi zaman bu çalışmalara katıldınız ve bize destek oldunuz. Kazanılan bu seçimde sizlerin de büyük bir katkısı var.”

Milletvekili Özcan’ın Başkan Tokat’a bir kalem takımı hediye etmesinin ardından gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık