Yaz dönemi karikatür kursu sona erdi

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından yaz kursları kapsamında açılan ve Mehmet Nergiz’in eğitmenliğini yaptığı ‘Karikatür Kursu’ sona erdi. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi nedeniyle hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen kursa 25 kursiyer katıldı. Sosyal mesafe kurallarına göre oluşturulan sınıflarda kurs gören öğrenciler çizim yeteneklerini sergiledi.

Yaz dönemi karikatür kursu sona erdi

Haziran ayında başlanan Karikatür Kursu’nda öğrenciler, zamanlarını yeteneklerini geliştirerek en iyi şekilde değerlendirme şansı buldular. Milas Belediyesi tarafından açılan karikatür kurslarının ilçemiz genelinde karikatür sanatına meraklı gençler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Mehmet Nergiz; "Çalışmalarımızda bize destek olan Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a hem şahsım hem de öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız kapsamında 25 öğrencimizle yaz dönemi kursunu tamamladık. İlerleyen süreçte imkanlar dahilinde yaz dönemi kursunda üretilen eserleri de sergilemek istiyoruz" dedi.

Karikatür kursunu ziyaret eden ve kursa katılan çocuklarla beraber karikatür çizen Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi olarak karikatür sanatına büyük önem verdiklerini, bu anlamda, Milas doğumlu dünyaca ünlü Karikatür Sanatçımız Turhan Selçuk’un isminin, hem ‘Karikatürlü Ev’de hem de Uluslararası Karikatür Yarışması’nda yaşatıldığını, dile getirdi. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere ve kursiyerlerin eğitiminde büyük emeği olan eğitmen Mehmet Nergiz’e teşekkür ettiğini belirten İlter,  “İlerleyen süreçte bu kursumuzun imkanlar dahilinde devam etmesini ve ilçemizden yeni yeni Turhan Selçuklar çıkmasını istiyoruz" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık