Yeni Devlet Hastanesi yolu ve Tuzabat’ta çalışmalar tamamlandı

​​​​​​​Mahallelerdeki yol yapım çalışmalarına hız veren Milas Belediyesi tespit edilen noktalardaki çalışma faaliyetlerini ivedilikle tamamlıyor.

Yeni Devlet Hastanesi yolu ve Tuzabat’ta çalışmalar tamamlandı
  • 23 September 2021, Thursday 16:16

Milas Belediyesi her mahalleye eşit ve etkin hizmet götürme adına hem kırsal mahallelerde hem de merkez mahallelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit edip, hem vatandaşların talepleri hem de yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren ekipler faaliyetlerini tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yeni Devlet Hastanesi yolunda 2. kat sathi asfalt kaplama çalışması ve Tuzabat Mahallesi’nde 2750 m2’lik beton yol kaplama çalışmasını tamamladı.

Planlanan programlar dahilinde çalışmalar gerçekleştiriliyor

İlçemizin mahallelerinde planlanan programlar çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Daha güzel bir Milas için elimizden gelen tüm çabayı göstererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizi ziyaret ederek, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit edip, planlamalar yapıyoruz. Belediyemize bağlı ekipler planlanan programlar dahilinde çalışmalar gerçekleştirerek, mahallelerimizin yollarını çağdaş ve modern bir görüntüye kavuşturuyor. Her mahallemize eşit ve etkin hizmet götürme adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tamamlanan çalışmalar tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Daha güzel bir Milas için aşk’la çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık