Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Sezonda Daha İyi Mücadele

Antrenörlüğünü Milas Erginspor ve Milas Dörtyol Gençlikspor Kulüp Başkanı Sercan Ergin’in yaptığı Erginspor kız voleybol takımı 2019-2020 Muğla Voleybol sezonu çalışmalarına yaz dönemi boyunca da ara vermeden devam ediyor.

Yeni Sezonda Daha İyi Mücadele

Tarihinde ilk kez 2018-2019 sezonunda Muğla Mahalli Kızlar Voleybol Ligi’nde yer alan Milas Erginspor, okulların tatile girmesinin ardından takıma yeni kazandırılan yeni sporcularıyla gelecek sene ligde daha başarılı olabilmek adına antrenmanlarını Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde haftanın 2 günü yapılan antrenmanlarla sürdürüyor.
Kulüp antrenörü ve başkanı Sercan Ergin, Voleybol takımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,“Erginspor olarak voleybol liginde tek hedefimiz bünyemizdeki kız sporcularımızın spor yapmalarını sağlayarak onları spora yönlendirmektir” dedi.

“Yeni sezonda Muğla Voleybol Liginde mücadelemizi yine en iyi en güzel şekilde yapacağız” diyen Sercan Ergin,“hem Milas’ın adını hem de kulübümüzü en iyi şekilde ligde temsil etmeye çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis