Şampiyonluk Gecesinde Buluşuyorlar

2018-2019 Türkiye Masterler Futbol Ligi Şampiyonu Milasspor, şampiyonluk sevincini taraftarları ve futbolseverlerle birlikte 26 Haziran Çarşamba günü Milas Karya Kır Bahçesinde yaşayacak.

Şampiyonluk Gecesinde Buluşuyorlar


2018-2019 sezonu Ege Bölgesi ve Türkiye Şampiyonu Mor Beyazlı takım Milasspor, aldığı 2 kupanın mutluluğunu bir yemekte Milaslılarla buluşturacak.

Türk Futbolunun önemli isimlerinden olan futbol yorumcusu eski futbol hakemi Erman Toroğlu, Türk Futbolunun başarılı Teknik Adamı Güveç Kurtar ve Beşiktaş’ın Milli takımımızın eski futbolcularından Yusuf Şimşek’in de onurlandıracağı geceye şarkılarıyla TRT Sanatçısı Türk Sanat Müziğinin yeni sultanı olarak lanse edilen Ayşen Birgöl şarkılarıyla renk katacak.

Milasspor Gecesinde Eğleneceğiz

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, 26 Haziran Çarşamba günü gecesi düzenleyecekleri şampiyonluk kutlaması gecesi ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,“gecemizin tek bir amacı var, o da güzel bir şampiyonluk kutlamasında birlikte olmak” dedi.

Erkan İşli şampiyonluk yemeğinin başarılı geçmesi için oldukça dikkatli davrandıklarını belirterek,“gecemize katılacak sporseverlerin ve Milaslıların takımımızın sporcularıyla birlikte güzel bir Haziran akşamında bir arada olmasını hedefliyoruz” dedi.

Gecede bilet satışı, ikramiye dağıtımı ve bağış toplama gibi etkinliklerin de olmayacağını vurgulayan Erkan İşli,“onur konuklarımız ve TRT Sanatçımız ile güzel bir gece yaşamak istiyoruz” açıklamasında bulunarak, sporseverleri geceye katılmaya davet etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık