Kursiyerler emeklerinin karşılığını aldı

Dönem başından bu yana 380 adet kurs açarak 8 bin 500 kursiyere ulaşan Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde eğitimleri tamamlayan kursiyerler, düzenlenen törenle belge heyecanı yaşadı.

Kursiyerler emeklerinin karşılığını aldı

Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü, dönem başından bu yana 380 adet kurs açarak 8 bin 500 kursiyere eğitim verdi. Yaz döneminde de birçok alanda kurs açmayı planlayan Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere törenle belge takdimi yapmaya devam ediyor.

Son olarak tamamlanan 10 kurs için Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Kor Barbaros Kızılışık, Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Milas Halk Eğitimi Müdürü Tunahan Bayram ve kurum yöneticileri, usta öğreticiler ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Yaygın eğitim hizmeti veren kurumun dönem başından bu yana çeşitli alanlarda toplam 380 kurs açtığını söyleyen Milas Halk Eğitimi Müdürü Tunahan Bayram, bu kurslara toplam 8 bin 500 kursiyerin katılım gösterdiğini açıkladı.

Kurslarda görev alan usta öğreticilere ve kursları ilgiyle takip eden kursiyerleri tebrik eden Müdür Bayram, düzenlenen törenle Arapça, İngilizce, Diksiyon, Kick Boks, Gitar, Halk Müziği, İşaret Dili, Fotoğrafçılık, İlk Yardım, Hasta ve Yaşlı Özbakım kurslarına katılan 200 kursiyerin kursları başarıyla tamamladığını belirtti.

Belge almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik eden Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, kursların açılmasında görev alan kurum yöneticilerine ve kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Katılımcıların belge heyecanı yaşadığı tören, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın, Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Kor Barbaros Kızılışık’ın, Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever’in, Milas Halk Eğitimi Müdürü Tunahan Bayram’ın ve kurs öğreticilerinin, sahneye davet edilen kursiyerlere belge takdim etmesiyle sona erdi.

Renkli görüntülere sahne olan törende belge alan kursiyerler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık