Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Zabıta Müdürümüz Salim Tanış oldu

​​​​​​​Milas Belediyesi’nde geçmiş iki dönemde Zabıta Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunan ve şu an Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nü yürüten Salim Tanış, yeniden Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne atandı.

Yeni Zabıta Müdürümüz Salim Tanış oldu

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın görevlendirmesi ile Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak, Milas Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne atandı.

3. kez zabıta müdürü oldu

Karatoprak’ın atamasıyla boşalan Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine; Belediyede 2007-2008, 2009-2014 yılları arasında Zabıta Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüten, şu an ise Muhtarlık İşleri Müdürü olarak görev yapan Salim Tanış getirildi. Salim Tanış, atamasının kendine tebliğinden itibaren yeni görevine başladı.

Fatih Yalçın Veteriner İşleri Müdürü Oldu

Milas Belediyesi’nde yapılan yeni atamalarda, Milas Belediyesi’nde veteriner olarak çalışan Fatih Yalçın da Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne atandı. Fatih Yalçın, uzun süreden beri, Milas Belediyesi Hayvan Barınağı’nda veteriner olarak çalışmaktaydı.

 

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis