1. Ordu’nun eski milli güreşçileri tekne turunda

1. Ordu’nun eski milli ve şampiyon güreşçileri  Bodrum’da tekne gezisinde bir araya geldiler.

1. Ordu’nun eski milli güreşçileri tekne turunda

​​​​​1. Ordu Karagücü Kulübü’nün dünyaca ünlü eski milli güreşçileri, geçen yıl İstanbul koylarında birincisini yaptığı tekne turunun ardından,  5 Haziran Pazar günü Bodrum koylarında tekne gezisinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Milas’ın gururu eski milli güreşçi, iş insanı Hasan Ölmez’in organize ettiği tekne turunda, uzun yıllardan beri birbirlerini görmeyen eski dünya şampiyonları, Karagücü’nün eski milli güreşçileri; tekne gezisinde birbirleriyle hasret giderdiler.

Bir gün önce Milas’a gelen eski milli takım sporcuları, cumartesi günü Hasan Ölmez’in bahçesinde birlikte sabah kahvaltısı yaptılar.

5 Haziran günü gerçekleşen tekne gezisinde ilk konuşmayı tekne turunu organize eden eski milli güreşçi Hasan Ölmez yaptı. Ölmez, “Dünyanın tanıdığı efsane güreşçileri tekne turunda bir araya getirmek kolay olmadı. Dünyaca ünlü güreşçileri Karagücü Güreş takımında bir arada görmek beni çok mutlu etti.” dedi ve ardından tekne turuna katılan her güreşçiye tek tek ‘hoş geldiniz’ dedi.

Tekne turunun sunuculuğunu  efsane güreşçi ve aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın dayısı olan Eyüp Sönmez yaptı.

Karagücüspor Kulübünü’nün kurucu üyelerinden, eski milli voleybolcu Haluk Şahin de, yaptığı konuşmada, uzun yıllar önce 1. Ordu Karagücü’nde albay olan Emekli Albay Teyfik Tilki’yi mikrofona devet etti. 1. Ordu’nun eski komutanı, konuşma yaparken duygusal anlar yaşandı...

Tekne turu başlamadan önce yapılan ödül töreninde, tekne turuna katılan eski dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli güreşçilere madalyalarını tekne turunu organize eden Hasan Ölmez takarken, kendi aralarındaki  yaptıkları şakalar dikkatlerden kaçmadı.

Bodrum’un güzel koylarından Cennet Koyu, Hattat Koyu, Demirbükü Koyları; milli güreşçilerin çok beğendiği yerler oldu. Bundan böyle her yıl 5 Haziran günleri yapılacak olan 1. Ordu Karagücü tekne turu, geleneksel olarak yapılacak. Tekne turunun ardından  eski milli güreşçilerin vedalaşmaları görülmeye değerdi.

Milas Önder Gazetesi olarak  eski dünya ve Avrupa şampiyonlarını  Milas’a getiren Milaslı milli güreşçi Hasan Ölmez şampiyona teşekkür ediyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık