“10 gündür 1 damla su yok!..”

​ÖNDER Haber -

“10 gündür 1 damla su yok!..”

Gazetemizi arayarak sorunlarını yetkililere duyurmamızı isteyen Kıyıkışlacık Serkent Sitesi sakinleri, sitelerine 10 gündür 1 damla su verilmediğini belirterek, sefilleri oynadıklarını belirttiler.

Tatil yapmak için evlerine geldiklerinden bu yana, 3 aydır su sıkıntısı çektiklerini belirten vatandaşlar, bu süre boyunca ara ara su verildiğini, MUSKİ yetkililerinin önerisi ile, su sıkıntısı çekmemek için binalarının çatısına su depoları da alıp koyduklarını, ancak depoyu dolduracak kadar bile su alamadıklarını, son on gündür ise 1 damla bile su verilemediğini, bu sıcaklarda perişan halde olduklarını belirttiler.

Yetkililerin, pompanın yetersiz kaldığını belirttiklerini, ayrıca boruların da yetersiz olduğunu söylediklerini belirten Serkent sakinleri, “Sadece bizim sitemizde 220 konut var. Böyle bir sefilliği vatandaşa yaşatamazlar. Bölgede sadece yaz aylarında yazlıklarına gelenler değil, yıl boyu yaşayan pekçok insan da var. Lütfen sesimizi yetkililer duysun. Buradaki yerel yöneticiler de ‘yapacak başka bir şeyimiz yok’ diyorlar. Lütfen MUSKİ Genel Müdürlüğü bu sorunumuza el atsın. Kuşkusuz yapılabilecek şeyler vardır. Sersefil durumdayız, bu sıcaklarda su olmadan yaşamımızı nasıl sürdürürüz?” diye isyan ediyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık