10 ton süt dağıtıldı

Aralarında Milaslı süt üreticisi Talat Aydın ve Milas Süt Birliği’nin de bulunduğu 10 firmanın destekleriyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce il genelinde 10 ton süt dağıtımı gerçekleştirildi.

10 ton süt dağıtıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü "Vefa Destek Grubu" aracılığı ile 65 yaş üzeri vatandaşlar ve 18 yaş altı çocuklara, bağışıklığı güçlendirmek ve kalsiyum ihtiyacını bir nebze olsun karşılayabilmek amacıyla il genelinde 10 ton süt dağıtımı gerçekleştirdi.
Menteşe’de düzenlenen süt dağıtımında konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, “Üretimimiz aksamadan devam etmektedir. Üreticilerimizin faaliyetlerinin aksamaması için gerekli özeni gösteriyoruz. Şu anda da üretim fazlası olan süt ve süt ürünleri üretimi sektöründe, otel ve restoran zincirlerinin kapalı olması sebebiyle üreticiler ürünlerini depolamaya başladı. Depolanan sütlerin 10 bin litresini ambalajlı olarak,  Vefa Destek Grubu aracılığı ile 65 yaş üstü kalsiyum tüketimine ihtiyacı olan büyüklerimize, 18 yaş altı çocuklarımıza ulaştırıp üreticilerimize destek olmak amacıyla buradayız. Bu projenin oluşumunda katkı sunan; Milas Süt Birliği, Seydikemer Süt Birliği, Dalaman Aydınlar Ticaret-Bayram Aydın, Dalaman'dan Osman Kocapınar, Köyceğiz Süt Birliği, Bodrum Süt Birliği, Milas'tan Talat Aydın, Yatağan Süt Birliği, Kızılyaka Süt Ürünleri Kooperatifi ve Gökova Süt Ürünlerine yürekten teşekkür ediyorum. Aynes Firmasına da ambalajlamasında katkı sunduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık