'11 bin 200 anahtar iptal oldu' iddiasına yalanlama

NET Holding ile Ağaoğlu’nun Dörttepe Mahallesi Hasanbağ Mevkisi’ne yapacağı mega kasabada 15 bin anahtarın 3 bin 800’e düştüğü, projeye Trabzonspor’un eski başkanı Ethem Hacıosmanoğlu’nun dahil olduğu iddiasına jet hızıyla yalanlama geldi.

'11 bin 200 anahtar iptal oldu' iddiasına yalanlama

Ulusal bir gazetenin köşe yazarı olan Gazeteci Serpil Yılmaz, Milas’ın Dörttepe Mahallesi’nde yapılması planlanan mega kasabayla ilgili son gelişmeleri kaleme aldı. Yılmaz, NET Holding’in arazilerini hasılat paylaşımı sözleşmesiyle mega kasabaya çevirecek olan Ali Ağaoğlu’nun 11 bin 200 anahtar kaybettiğini belirterek projeye Karadenizli iş insanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun da dahil olduğunu iddia etti. Yılmaz, NET Holding ile Ağaoğlu’nun güçlü bir finansman desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, Hacıosmanoğlu’nun inşaat yoğunluğu düşen bölgeye avokado çiftliği kuracağını öne sürdü.

Bu iddialara NET Holding’ten yalanlama geldi. KAP’a bildirimde bulunan NET Holding, “Bugün bir internet haber sitesinde Milas Projesi kapsamında çıkan haber ile ilgili olarak yatırımcılarımızın bilgilendirilmesi gereği hasıl olmuştur. İmzalanmış olan sözleşmemizde herhangi bir değişiklik olmadığını, sözleşmemizin aynı şartlarla devam etmekte olduğunu belirtiriz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık