Ören Kültür Sanat Festivali başlıyor

Milas kent merkezinde ve Ören’de Keramos Ören Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Milas Belediyesi işbirliğinde, 28-29-30 Temmuz tarihlerinde kültür sanat festivali gerçekleştirilecek.

Ören Kültür Sanat Festivali başlıyor

Turizmin parlayan yıldızı, Milas’ın incisi Ören’de, kültür sanat rüzgarı esecek. Milas Belediyesi ile Keramos Ören Gençlik ve Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilecek kültür sanat etkinlikleri, 28-29-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Önceki yıllarda da yapılan Festival, buyıl 28 Temmuz’da Ören’de Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle başlayacak. 29 Temmuz’da ise 10 ülkeden gelen grupların temsilcileriyle Milas Kaymakamı M. Ünver Böke ile Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ziyaret gerçekleştirilecek. Akşamında ise bütün grupların katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde(Amfi Tiyatro) Şef Leyla Uğurlu yönetiminde hazırlanan, bütün grupların katılımıyla konser ve gösteri düzenlenecek.

30 Temmuz’da ise Ören’de Belediye Meydanı’nda gösteriler sunulacak.

3 gün boyunca saat 21.00’de başlayacak etkinliklere tüm kültür sanat tutkunlarını davet eden Keramos Ören Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ekrem Akgün, “10 ülkeden 350 kişi ile beraber olarak, geçen seneyi aratmayacak bir festival olması dileğiyle, tüm halkımızı festivalimize bekliyoruz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık