Müdür Çay’dan incelemeler

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Milas’taki okullarda incelemelerde bulundu. Müdür Çay, deprem yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesiyle boşaltılan ve halen yıkılmayan Dr. Mete Ersoy İlkokulu, yapımında sona yaklaşılan Fatih İlkokulu’nu ve eski Tekel binasını ziyaret ederek bilgi aldı.

Müdür Çay’dan incelemeler
  • 27 July 2022, Wednesday 16:47

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, dün Milas’ta ziyaret ve incelemelerde bulundu. Çay ve beraberindeki heyet, yapımında sona yaklaşılan Fatih İlkokulu inşaatı, önümüzdeki günlerde yıkılarak yerine yapılacak yeni ve modern bir binaya kavuşacak olan Doktor Mete Ersoy İlkokulu ile bahçesindeki serayla öğrencilere mutlu anlar sağlayan Havva Ersoy Anaokulu ve yıllardır atıl durumda olan eski Tekel Binası’nı ziyaret etti.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Emre Çay’a ziyaretlerinde Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veli Bozkurt, Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Türker Yurtsever, Ali Aktaş eşlik etti.

İlk olarak yapımında sona yaklaşılan yeni Fatih İlkokulu inşaatını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alması sonrasında önümüzdeki günlerde yıkılarak yerine yapılacak yeni ve modern bir binaya kavuşacak olan Doktor Mete Ersoy İlkokulunda incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü. Emre Çay daha sonra Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile birlikte Havva Ersoy Anaokulunu ziyaret ederek okul bahçesinde oluşturulan ve günlük olarak yetişen sebzelerin öğrenciler tarafından toplandığı serayı gezdiler.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile birlikte  eski Tekel Binasını incelemeleri ve yapılacak olan çalışmaların planlanmasının ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık