12. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

​​​​​​​Milas’ta Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı,  Milas Balçık mevkiindeki TARİŞ Pamuk tesislerinde düzenlenen törenle ziyaretçilere kapılarını açtı.

12. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı
  • 02 September 2021, Thursday 9:47

Geleneksel olarak Mart ayında yapılan, ancak pandemi nedeniyle bu yıl 1-4 Eylül tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, dün saat 11.00’de düzenlenen törenle açıldı. Törene; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla İl Tarım Müdürü Barış Saylak, Milas Tarım ve Orman Müdürü Ali Parlu, Oda başkanları ve STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, üretici ve çiftçiler ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti MKYK Üyesi Şevki Şar, Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri de fuar açılışı öncesinde fuar alanına gelerek, stantları gezdi ve fuarın hayırlı olmasını diledi.  

Açılışta konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, herkesi bir gün bile olsa fuarı ziyarete beklediklerini ifade ederek, “Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın geleneksel hale gelebilmesi için fuarımızın devamlılığı önemli. Çünkü pandemi sebebiyle fuarımızı normal zamanda yapamadık. Şimdi eylül ayında fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile fuarımızda emeği geçen ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Güney Ege gıda, tarım ve hayvancılığına çok büyük katkıları olan bu fuarın daha uzun yıllar sürmesini diliyorum. Halkımızı, çiftçilerimizi ve üreticilerimizi de fuarımıza bekliyoruz. Herkesin bu fuara katkısı var. Bundan son derece mutluyuz. Odalarımıza, İl Tarım Müdürlüğümüze, Belediyemize, muhtarlarımıza herkese teşekkür ediyorum.  Ama en büyük teşekkürü TARİŞ hak ediyor. Bu fuar bu seviyeye TARİŞ sayesinde geldi. Ben TARİŞ’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Tokat’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Protokol üyeleri, Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir ile birlikte açılış sonrasında fuar alanındaki stantları gezdi ve firma temsilcileri ile katılımcılara fuarın hayırlı olmasını diledi.

1 - 4 Eylül tarihleri arasında açık olacak fuarın saat 10.00 - 19.00 aralığında ziyaretçi kabul ettiğini söyleyen Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 400 markanın katıldığı ve 5 bin 500 metrekarelik bir alanda açılan Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na herkesi beklediklerini, fuar için tüm pandemi tedbirlerinin alındığını ifade etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık