Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

15 TEMMUZ DA BİSİKLETİN KALBİ MUĞLA’DA ATACAK

Bu sene 3'ncüsü düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Muğla-Marmaris Yol yarışı, 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü Muğla Atatürk Meydanı’ndan saat 10.30’da start alacak.

15 TEMMUZ DA BİSİKLETİN KALBİ MUĞLA’DA ATACAK

İlk senesinde yerel olarak başlayan yarışma, bu sene Uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek.  300’den fazla sporcunun katılması beklenen yarış; Büyükler (Elit Kategori), Gençler, Yıldız A ve B kategorilerinde düzenlenecek.

Bisikletçilerin, 15 Temmuz Şehitleri için Muğla’dan Marmaris’e 65 km pedallayacaklarını söyleyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,  Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018-2019 faaliyet programına alınan yarışımız, bu sene daha geniş kapsamlı, uluslararası bazda şehitlerimize, gazilerimize yakışır bir şekilde gerçekleştirilecek dedi.  Bisiklet kafilelerinin 14 Temmuz günü Muğla’ya geleceklerini belirten İlman, kendilerini KYK’da misafir edeceğiz. 15 Temmuz sabahı Atatürk Anıtı’nda saat 10.30 verilecek starta Tüm Muğlalı Hemşerilerimizi  bekliyoruz dedi.

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Muğla-Marmaris Yol yarışı,  Marmaris Grand Yazıcı Otel önünde sona erecek. Dereceye girenlerin ödül töreni de aynı otelde yapılacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis