18 Mart Çanakkale Zaferi Oryantiring Yarışması yapıldı

​​​​​​​Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Oryantiring Muğla İl temsilciliğinin faaliyet programında yer alan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Oryantiring yarışması Kışla Parkında yapıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan yarışlar açık alanda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak tamamlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi Oryantiring Yarışması yapıldı

Koşarak ve Bisiklet ile yapılan Oryantiring yarışlarına 7 Farklı kategori de toplam 40 sporcu katıldı. Sporcuların koşarak ve bisiklet ile sırayla çıkış yaptıktan sonra belirlenen hedefleri bulup işaretleme yaparak en az sürede en fazla puan yaparak oluşturan sıralama ile dereceye giren sporculara madalyalarını Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı tarafından takdim edildi.

Yarışlar sonunda açıklama yapan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman “Tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan Çanakkale zaferinin 106. yılı ve şehitleri anma günü dolayısıyla böylesine anlamlı bir günde Oryantiring yarışlarını tamamladık. Pandemi döneminde açık alanda yapılacak en güzel yarışlardan biri olan Oryantiring yarışlarına katılımın fazla olmasından dolayı mutluluk duyduk. Bu vesileyle yarışmalara katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum, emeği geçen tüm personellere şükranlarımı sunuyorum; ayrıca Çanakkale zaferinin 106. yılını kutluyor ve tarihimiz boyunca vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

Yarışlar sonunda sıralama şu şekilde oldu:

Yıldız Kızlar (12-14 Yaş Gurubu)

1- Derya Gökçeoğlu

2- Güldane Tümgelir

3- Aslı Aslankılıç

Kızlar ( 20 Yaş )

1- Sevim Sevinç

2- Durunaz Akça

Küçük Erkekler (10-12 Yaş Gurubu)

1- Kaan Taşkaya

2- Mithat Toprak İres

3- Suat Alp Durceylan

Yıldız Erkekler (12-14 Yaş Gurubu)

1- Aras Demirtaş

2- Arda Özcan

3- Kerimcan Kılbaş

Erkekler ( 20 Yaş )

1- Uğur Adıgüzel

2- Muhammet Talha

3- Erdinç Kılınç

Bisiklet Gençler

1- Selman Halis

2- Hannah Lovven

3- Melih Aydöner

Bisiklet Büyük Erkekler

1- Mehmet Bilgeç

2- Hüseyin Türkoğlu

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık