18 yaş altı futbolcuların işlemlerinde veli imzası

​​​​​​​2022-2023 Futbol sezonu hafta sonu oynanacak müsabakalarla start alıyor.

18 yaş altı futbolcuların işlemlerinde veli imzası
  • 21 October 2022, Friday 9:48

Muğla Mahalli Ligi alt yapı takımlarında 18 yaş altı futbolcuların filiz lisans (ilk kez lisans çıkaran futbolcu), vize ve transfer işlemlerinde veli imzasının olması zorunlu. Velinin yerine bir başka kişinin imza atması durumundan TFF Bölge Müdürlüğü’ne verilen imza sirkülerinde isimleri bulunan kulübün yöneticiler ve kulüp sorumlu olup, şikayet halinde Cumhuriyet Savcılıklarınca işlem yapılacağı gibi ayrıca amatör futbol disiplin kuruluna sevk edilirler. Cezai işlem yapılır.

KAYIP LİSANSIN ÇIKARTILMASI

Amatör futbolcuların lisansının kayıp olması halinde, lisanslı olduğu kulübün yazılı başvurusu üzerine EK -14 Yeni lisans çıkartılır.

Bu işlem için futbolcunun nüfus cüzdanı veya ehliyetin aslı ile bir adet fotoğrafın verilmesi gerekmektedir.

KULÜPLERİN VİZE, REFERANS, YENİ TESCİL ,VİZE  VE TRANSFER  İŞLEMLERİNE AİT BELGELERİ TESLİM EDECEKLERİ YERLER

Mahalli ligde yer alan kulüpler, hazırlayacakları vize referans, yeni tescil, filiz, vize ve transfer belgelerini illerindeki Amatör Futbol Kulüpleri Federasyonlarına teslim edecekler ve kulüplere iade tarihleri ilgili Amatör Spor Kulüpleri federasyonlarınca bildirilecektir. Bugün Türkiye’nin her yerinde sona erecek olan amatör futbol lisans süresi son günü olması nedeniyle Milas Önder Gazetesi olarak haber yapıldı.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık