18 yaşındaki Zehra'yı öldürüp gölete atmışlar..

Milas’ta bir eğlence mekanının yapay göletinde 18 yaşındaki Zehra Bayır ölü bulundu.

18 yaşındaki Zehra'yı öldürüp gölete atmışlar..

Sol haber’in Yeniçağ’dan Büşra İlarslan’ın haberine dayanarak bildirdiğine göre, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Selimiye mahallesinde bulunan bir eğlence mekanının yapay göletinde 18 yaşındaki Zehra Bayır ölü bulundu. 24 Temmuz Pazar günü yaşanan olayda, ihbar üzerine olay yerine giden Jandarma ekipleri 7 kişiyi gözaltına aldı. İfade işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan iş yeri sahibi İ.İ’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeniçağ'dan Büşra İlarslan'ın haberine göre, Zehra’nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan ailesi tarafından teslim alındıktan sonra memleketi Konya'da toprağa verildi.

Ölüm haberini alan ailesi Milas’a gelirken, olayı ailesinden duyan Konyalı bir gazeteci, Milas’ta bir gazete olarak bizim ismimizi bulup, gazetemizi aramış. Zehra isimli birinin ölmesiyle ilgili bir haber olup olmadığını sormuş. Öyle bir duyum olmadığı için telefona çıkan arkadaşımız ‘bizim bir duyumumuz yok’ demiş. Ancak meğerse varmış.

Zehra’nın, 3 ay kadar once Selimiye’deki bu eğlence yerinde şarkı söylediği ve hasta olan kardeşi için çalışmaya geldiği söyleniyor. Yeniçağ’daki habere göre, ölüm haberi üzerine Milas’a geldiklerini anlatan Zehra’nın yakın akrabası şöyle konuştu:

“Zehra’nın ölüm haberini ilk önce babaannesi haber alıyor. Zehra’nın babası ile birlikte Muğla’ya geçtik. Biz Milas yoluna giderken karakol komutanını aradık. O da bizi Adli Tıp Kurumu'na yönlendirdi. Adli Tıp Kurumu’na gittik. Burada bulduğumuz bir hocanın numarasını aradık. Böyle olaylarda hoca da götürülüyormuş. Bilgimiz yok bir şey öğrenebiliriz belki diye.

Hoca, cenazeyi almaya gidenin bir arkadaşı olduğunu ve ondan öğrendiği kadarıyla Zehra’nın balta ya da satır gibi bir şey ile kafasına darbe aldığını söyledi. Sonra tespit etmemiz gerekiyordu. Zehra’nın babası fenalık geçirdi, teşhis için girecek gibi değildi, ben girdim. Kolunda annesinin isminin yazdığı dövmesinden teşhis ettik. Bu olayı herkes duysun, suçlular cezasını alsın, başka canlar yanmasın”

Olaya ilişkin Yeniçağ’a konuşan D.Y., Zehra’nın, ölü bulunduğu mekanda çalıştığını ve mekana gelen bir müşteri tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Cinayetin iş yeri sahibi İ.İ. ve çalışanları tarafından örtbas edilmeye çalışıldığını kaydeden D.Y., Zehra’nın darp edildiğini ve başından yaralandığını öne sürdü.

18 yaşındaki kızını toprağa veren baba Oğuzhan Bayır ise“Tüm Türkiye duysun. Bir insanın kafasına nacakla vurulmaz. Ne yapmış olabilir benim kızım onlara. Suçlular cezasını çeksin..” diyerek isyan etti..

Bir başka iddiaya göre ise, eğlence yerinde şarkıcı olarak çalışan Zehra’ya, toplu para verileceği söylenerek çalıştırılmış. Üç aydır çalışan Zehra, memleketine ailesini görmeye gitmek için toplanan parasını isteyince, çıkan tartışma sırasında darpedilmiş, ölünce de gölete atılmış.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık