Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

19 Mayıs Coşkusu bu akşam..

Milas’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Milli Mücadele’nin 101. yıldönümü bugün saat 19.19’da bayraklarla balkonlardan hep bir ağızdan İstiklal Marşımızın okunması ile devam edecek.

19 Mayıs Coşkusu bu akşam..

Milli Mücadele’nin başlangıcının 101. yılı vesilesiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları bugün saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan başta olmak üzere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen törenin ardından sosyal medyada açıklama yapan Kaymakam Arslan, “Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcının 101. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Milli Mücadele’ye ruh veren tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

19 Mayıs saat 19.19 itibariyle Milas’ta hep birlikte balkonlara çıkılarak kutlama yapılacağını duyuran Arslan, “19 Mayıs 2020 Salı günü yani bugün saat 19.19’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı İstiklal Marşımızı okuyarak kutlayacağız. Kutlama sırasında çektiğiniz fotoğraf ve videoları #1919Ruhuyla etiketi ile sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz” dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat da sosyal medyadan paylaştığı mesajında, “19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık geleceğe olan inancın taçlandığı günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis