19 Mayıs kutlamaları Simge konseriyle başladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Anadolu'da başlatacağı mücadele için Samsun'a gidişinin üzerinden 104 yıl geçti. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Milas’ta da bu anlamlı gün çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

19 Mayıs kutlamaları Simge konseriyle başladı

Bu kapsamda Milas Belediyesi tarafından önce kortej yürüyüşü ardından da Simge konseri düzenledi.

Dün akşam saat 20.00’de Atapark’ta buluşan Milaslılar bando Buffo ekibi ile birlikte kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Vatandaşlar, ellerinde bayraklarla Milas sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu ve bandonun coşkulu temposuna eşlik etti. Yürüyüşe katılamayan vatandaşlar ise evlerinin balkonundan bando ekibini selamladı. Bando ekibinin coşkulu performansı, Atapark Meydanı’nda son erdi.

Konser başlamadan önce sanatçı Simge Sağın’a çiçek hediye eden ve plaket sunarak teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindekilerle birlikte sanatçı ve müzisyenlerle etkinlik anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçeli olan Başkan Tokat'ın, çiçeklerin sarı-kırmızı olması da dikkatinden kaçmadı.  

Günün anlam ve önemi hakkında kısa bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milaslı gençlerin katılımıyla bir anket düzenledik. Onlara konserde hangi ismi görmek istediğini sorduk. Onlar da Simge Sağın’ı talep ettiler. Biz de gençlerin isteğini yerine getirdik.” Dedi.

Organizasyonların değişmez ismi olan, nerdeyse her organizasyonda yer alan Gazipaşa-Firuzpaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay’ın ölümü üzerine duyduğu üzüntüyü de paylaşan Başkan Tokat, Milalıları bugün düzenlenecek cenaze törenine davet etti.

14 Mayıs seçimlerine de değinen ve 28 Mayıs’taki seçimlerde aynı desteği beklediklerini söyleyen Başkan Tokat, “Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Milas’ta unutulmaz bir konserle başladı. Ünlü sanatçı Simge Sağın’ın performansı konsere katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Milas halkı, genç yaşlı demeden, 7’den 70’e Atapark Meydanı’nda bir araya geldi. Söylediği şarkılarla konsere katılanları coşturan ünlü sanatçı, bayram coşkusuna ayrı bir anlam kattı.

Konser alanında inanılmaz bir kalabalık vardı. Simge’nin sahne almasıyla birlikte alanı dolduran kalabalık, hit parçalar eşliğinde eğlence dolu bir gece yaşadı.

Milas Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlikte, meydanı dolduran kalabalığı, Simge şarkılarıyla coşturdu.

Bu özel günü, sanatçının eşsiz performansı ve halkın yoğun katılımı ile kutlayan Milas, bayramın coşkusunu en güzel şekilde yaşadı ve yaşattı. Simge Sağın konseri, her yaştan insanın katılımıyla gerçekleşen bu coşkulu etkinlik, Milas halkının birlikteliğinin ve bayram sevincinin en güzel örneklerinden biri oldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık