Kaymakam Böke’den 19 Mayıs mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlama mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adım olan ve milletimizin, vatanımızın kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un 104.yıl dönümünü kutlamanın sevinci ve gururunu yaşamaktayız.” Dedi.

Kaymakam Böke’den 19 Mayıs mesajı

Kaymakam Böke şöyle devam etti;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, büyük zorluklara, imkansızlıklara rağmen 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen Türk Milletinin yeniden doğuşu, azim ve iradenin, vatan sevgisinin neleri değiştirebileceğinin göstergesidir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık yolundaki ilk adımın atıldığı bugünü “Gençliğe Hitabe”de seslendiği, ülkenin geleceği olan gençlere armağan etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan gençler; Atatürk’ün size armağanı olan bu emaneti ilelebet yaşatmak, korumak ve geleceğe en iyi şekilde aktarmak sizlerin olduğu kadar bizlerin de görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Bağımsızlık Mücadelemizin ilk adımı olan 19 Mayıs’ın 104. Yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık