Liseler arası futbol müsabakaları sona erdi

​​​​​​​Şampiyon Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu

Liseler arası futbol müsabakaları sona erdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Liseler arası futbol müsabakaları, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.

Liseler arası futbol müsabakalarında Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Futbol müsabakalarında Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1., Milas Özge Koleji 2., Milas Şehit Mutat İnci Spor Lisesi 3., Milas Kız Lisesi de 4. oldu.

İlk dört sırada yer alan takımların müsabakalarını beden eğitimi öğretmeni Alim Deligöz, Ali Akın Çilek, Soner Becek, spor muhabiri Hüseyin Açar yönetti.

Liseler arası futbol takımlarında Milas’ın muhtelif takımlarında başarıyla forma giyen bazı yetenekli sporcuların oynadıkları güzel futbol her spor severler tarafından beğeni ile takip edildi.

Milas Liseler arası futbol turnuvasında hakem olarak görev yapan Muğla futbolunun tanınmış beden eğitimi öğretmenleri, karşılaşmaları disiplinli yöneterek genç sporculara iyi örnek teşkil ettiler.

Futbol müsabakaları sıcak havada oynanmasına rağmen turnuvada yer alan takımların sporcuları disiplinli, futbol oynayarak beğeni topladı. Milas Önder Gazetesi olarak iki hafta süren ve Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan müsabakalarda sahada disiplinli futbol oynayan futbolcu ve hakemlerimize gösterdikleri  özveri için binlerce teşekkür ediyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık