2 altın, 4 gümüş, 6 bronz

ÖNDER Haber -

2 altın, 4 gümüş, 6 bronz

Şimdiye kadar katıldıkları tüm turnuvalardan madalya ve kupalar kazanarak büyük başarılara imza atan Milas Belediyespor Karate Takımı, Fethiye’den de 2 altın, 4 gümüş, 6 bronz madalya ile döndü.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, eski Muğla Karate İl Temsilcisi Rahmetli Behçet Andaç Peker anısına  8-9 Ekim tarihleri arasında  Fethiye’de düzenlenen ‘İller Arası Karate Turnuvası’na katılan Milas Belediyespor Karate Takımı; 2 altın, 4 gümüş, 6 bronz madalya kazandı.

Antrenörleri Gazi Mustafa Yazıcıoğlu önderliğinde 25 sporcu ile turnuvaya katılan Milas Belediyespor Karate Takımı ayrıca kumite maçlarında 2000-2001 doğumlu Kızlarda ikincilik, 2002-2003 doğumlu Erkeklerde ise birincilik kupasını Milas’a kazandırdı.

Birbirinden zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından Mustafa Çağan Kırşen,

İbrahim Çevik Altın, Sevginur Buldan, Öner Mustafa Kıran, Elvan İrkem, Havva Büşra Aydın Gümüş, Dilşah Çelebi, Sıla Atak, Zihni Yağız Demir, Oğuzhan Sabaz, Batuhan Taşdöğen ve Rümeysa Sabaz da bronz madalya almaya hak kazandılar.

Turnuvada kazandıkları madalyaları Milas’a getirmekten mutlu olduklarını belirten Milas Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Gazi Mustafa Yazıcıoğlu; “Hem madalya sayısı, hem organizasyon, hem de takımımızın organizasyonlara katılımı açısından oldukça verimli bir yıldı. Bu bakımdan mutluyuz. Bu turnuvada da sporcularımızın kürsüye çıkmak için verdiği amansız mücadeleden dolayı hepsini kutluyorum. Gösterdikleri performanslar bizi çok memnun etti. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık