‘Engelsiz Milas’a doğru örnek adımlar

ÖNDER Haber -

‘Engelsiz Milas’a doğru örnek adımlar

Milas Belediyesi, ilçemizdeki bazı okul ve parklarda engelli yurttaşlarımızın kullanabileceği engelsiz tuvaletler yapıyor.

Milas Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin talepleri doğrultusunda Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Engelsiz Milas” için örnek çalışmalara imza atıyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, engelli yurttaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmayı kendine hedef koyan Milas Belediyesi, ilçemizdeki bir park ve bir okula, engelli bireylerin rahatlıkla kullanabileceği engelsiz tuvaletler kazandırdı.

Sakarya İlkokulu ve Erdal Çerci Parkı içinde bulunan tuvaletlerde çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Acil Hizmet Birimi ekipleri, mevcut tuvaletleri iyileştirerek engelli bireylerin kullanabileceği duruma getirdi.

Bu çalışmanın, ilçemizdeki diğer parklarda da uygulanacağı bildirildi.

Engelli vatandaşların Milas’ta daha rahat yaşamaları için herşeyi yapacaklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın bu şehirde daha rahat yaşaması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Şu an iki noktada engelli  tuvaletlerimiz vatandaşlarımızın hizmetine girdi. İlerleyen zamanlarda ilçemizin tüm parklarına engelli tuvaletlerini yapmaya devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz gibi; ‘Engelsiz Milas’ için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık