“2 müsabakadan 4 puan bekliyoruz”

​​​​​​​Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İkinci Başkanı, aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Kurucu üyesi olan ve de 21 yıldan beri Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan Ersin Köksal, Süper Amatör Küme’de mücadele eden takımın bu hafta oynayacağı iki karşılaşmadan en az 4 puan almasını beklediklerini söyledi.

“2 müsabakadan 4 puan bekliyoruz”
  • 21 December 2022, Wednesday 12:09

Muğla Süper Amatör Küme’de mücadele eden Milas Gençlikspor, Muğla Ortaköy Spor ile hafta içerisinde Ula Spor ile de hafta sonu deplasmanda karşılaşacak.

Mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Köksal, “21 yıl önce kurduğumuz kulübümüzde aktif görevime uzun yıllardan beri aralıksız devam ediyorum. Milas Gençlik Spor Kulübü benim için çok önemli bir camia. Bugüne kadar imkanlar dahilinde kulübüme inanılmaz katkılarda bulundum. Milaslı futbol severler Milas Gençlik Spor takımının oynadığı müsabakalara büyük ilgi gösteriyor. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların yanı sıra Milaslı futbol severlerin oynadığımız müsabakalarda yakın ilgisini kazandık. Milaslı futbol severler oynadığımız müsabakaları takip ederek takımımıza destek vermeye başladılar Son müsabakalarda istediğimiz neticeleri alamadık. Takım olarak pes etmiyoruz. Muğla Ortaköy Spor maçımızı deplasmanda oynayacağız. Bu müsabakanın ardından Pazar günü yine deplasmanda oynayacağımız Ula Spor maçına çıkacağız. Oynayacağımız her iki müsabakadan 4 puan bekliyoruz. İki müsabaka öncesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 

Milas Önder Gazetesi olarak haftayı iki maçla tamamlayacak olan Milas Gençlik Spor takımına başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık