Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrum Fenerbahçeliler Ata’sını ziyaret etti..

​​​​​​​Bodrum Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktılar.

Bodrum Fenerbahçeliler Ata’sını ziyaret etti..
  • 21 December 2022, Wednesday 12:06

Ankara Fenerbahçeli İşadamları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen hafta sonu etkinliğinde Ulu Önder Atatürk’ün ebedi istirahatgâhını ziyaret eden Bodrum Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ziyaret esnasında duygulu anlar da yaşadılar.

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyelerinin katıldığı ziyarette, Anıtkabir avlusundaki saygı duruşunun ardından Atatürk’ün mozolesine resmi tören ile çelenk bırakıldı.

Mozole ziyaretinin ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçilerek Anıtkabir Özel Defteri imzalandı. Anıtkabir Özel Defteri’ne tüm Bodrumlu Fenerbahçeliler adına not düşen Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın, Atamıza hitaben şu cümleleri yazdı; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk. Bodrumlu Fenerbahçeliler olarak size olan minnetimizi, şükranlarımızı, işaret ettiğin ilke ve inkılaplarına olan inanç ve sadakatimizi göstermek için huzurunuza geldik. Derneğimizin kırmızı çizgilerinden biri, Ata’mıza olan kayıtsız, şartsız bağlılığımızı tekrardan haykırmak istedik. Çocuklarımızı bu doğrultuda yetiştirmeye, Fenerbahçe’mizin Sarı-Lacivert renklerine aşık bir şekilde büyütmeye gayret ettik. En derin şükran ve saygılarımızı kabul edin lütfen. Tüm Bodrum Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve yönetim kurulu adına.”

Törenin ardından Anıtkabir müze komutanı Yarbay Kasım Mehmet Teke’yi ziyaret eden heyet Anıtkabir ve müze hakkında bilgiler alırken, Başkan Mert Sayın gösterdikleri ilgi ve alaka için tüm Bodrumlular adına Teke’ye teşekkür etti.

Ayrıca; Ankara İşadamları Derneği (AFİDER) merkezinde bir araya gelen Bodrum Fenerbahçeliler Derneği heyeti AFİDER başkanı Sn. Engin Aygüney ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu ve birlikte ne tür sosyal sorumluluk projeleri yapılabileceği imkanları tartışıldı.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis