Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Son kullanma tarihi geçen yüzlerce ürüne el koyuldu

​​​​​​​Halk sağlığını tehlikeye atarak haksız kazanç sağlamak isteyen işletmelere karşı düzenli olarak denetimler gerçekleştiren Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi denetimlerini artırdı.

Son kullanma tarihi geçen yüzlerce ürüne el koyuldu
  • 21 December 2022, Wednesday 11:57

Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz koşulun önüne geçmek için ilçe genelinde sık sık denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son olarak marketlerde denetlemeler gerçekleştirdi. Belirli periyotlarla devam eden denetimler kapsamında son 3 gün içinde, 177 işletme ekipler tarafından denetlendi.

Özellikle, son kullanma tarihi geçen ürünler ile reyon-kasa fiyat kontrolü yapan Zabıta ekipleri, 515 şişe alkollü ve alkolsüz içecek ile 257 adet gıda ürününün son kullanma süresinin dolduğunu tespit etti.

18 işletme hakkında işlem başlatan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son kullanma tarihi geçen ürünlere, imha etmek üzere, el koydu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “7 gün 24 saat esasına göre görev yapan Zabıtalarımız, halkımızın can ve mal güvenliği için denetimler yapıyor. Birçok farklı konuda denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerimiz sayesinde vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atacak davranışların önüne geçiyoruz. Belediye olarak tüm birimlerimizle, halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi. 

 

Editör: Nuran Uras
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis