2 Polis tutuklandı, Öğretmenler Adliyeye sevk edildi …

​ÖNDER Haber -

2 Polis tutuklandı, Öğretmenler Adliyeye sevk edildi …

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ‘kamuda paralel yapı’ya yönelik operasyonlar devam ediyor… İlçemizde daha önce görevden uzaklaştırılan ardından ise gözaltına alınan polis ve öğretmenler adliyeye sevk edilmeye başlandı… Mahkemeye çıkarılan 6 polisten 2’si tutuklandı…

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkemiz genelinde başlatılan operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar kapsamında geçtiğimiz hafta içinde ilçemizde Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan 20’ye yakın öğretmen ve Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde, aralarında amirlerin de yeraldığı 6 polis memuru açığa alınmıştı.

Açığa alınan 6 polis memuru önceki gün Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Şahıslardan Başkomiser Ö.F.Y. ve Milas - Bodrum Havalimanı’nda görev yaptığı öğrenilen polis memuru M.A.Ş. tutuklanırken, diğer 4 polis tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Öğretmenler adliyeye

sevk edildi

Soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan ve ardından gözaltına alınan 14 öğretmenden 9’u Emniyet’teki ifade işlemlerinin ardından dün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Gazetemiz baskıya girdiği a’na dek konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanmadı ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık