2. ve 3. Ligler sürüyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

2. ve 3. Ligler sürüyor
  • 16 September 2017, Saturday 7:07

B.B.Bodrumspor - Sancaktepespor

İlimizi Türkiye İkinci Lig Kırmızı grupta temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, geçen hafta deplasmanda Pendikspor’a 2 - 1 yenilerek taraftarlarını üzmüştü. Ligin ilk karşılaşmasında Sarıyer takımını Bodrum’da deviren B.B.Bodrumspor ikinci galibiyet için bugün sahaya çıkıyor.

Taraftarlarının büyük desteği ile 16 Eylül Cumartesi günü Bodrum Stadyumu’nda oynayacağı Sancaktepe karşılaşmasından galip ayrılmak isteyen B.B.Bodrumspor, üst sıralarda yer alabilmek için mücadele edecek.

Fethiyespor - Gümüşhanespor

İlimizi İkinci Lig Beyaz grupta temsil eden Fethiyespor ise, geçen hafta sonu İstanbul’da Pendikspor ile 0 - 0 berabere kalmıştı. Hafta sonu Fethiye Stadyumunda Gümüşhane ile zor bir maça çıkacak Fethiyespor karşılaşmadan iyi oyun ve galibiyetle ayrılmak istiyor. Fethiyespor, transfer döneminde, kadrosunda yer alan Yeni Milasspor’un alt yapısından yetişen genç yetenek Hakkıcan Aksu’yu Sakaryaspor’a vermişti.

Tire 1922 Spor – Muğlaspor

İlimizi Üçüncü Ligde temsil eden Muğlaspor ise hafta sonu deplasmanda Tire 1922 takımı ile karşılaşacak. Geçen hafta sonu Muğla’da oynadığı maçta Gölcükspor’u 3-1 yenen Muğlaspor’un 3 puanı bulunuyor.

Ligde Haftanın Maçları

16 Eylül Cumartesi / Üçüncü Lig Karşılaşması

Saat 16.30

Tire 1922 - Muğlaspor

İkinci Lig Karşılaşmaları

16 Eylül Cumartesi saat 16.30

B.B.Bodrumspor - Sancaktepespor

Saat 19.00

Fethiyespor – Gümüşhanespor

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık