Erkan Uysal’ın hedefi: Dünya Şampiyonluğu!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Erkan Uysal’ın hedefi: Dünya Şampiyonluğu!
  • 16 September 2017, Saturday 7:08

Milas Belediyespor Güreşçisi ve aynı zamanda Zabıta Müdürlüğü’nde görevli olan Milaslı Pehlivan Güreşçi Erkan Uysal, Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde düzenlenecek Veteranlar Serbest ve Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonasında yeni bir zafere daha imza atmak için 10 - 15 Ekim tarihleri arasında 35 yaş üstü Milli Takım Güreşçileri ile birlikte Bulgaristan’a gidiyor.

2016 - 2017 Polonya Serbest Stil Dünya Güreş Şampiyonasında Üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandıran Milli Güreşçimiz Erkan Uysal, dün Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile makamında görüşerek Dünya Şampiyonası öncesinde güreş karşılaşmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası güreşlerine 8 aydır hazırlandığını belirten Milli Güreşçimiz Erkan Uysal, yeni şampiyonada hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

“İstiklal Marşımızı söyletip bayrağımızı göndere çektirmek en büyük hayalimdir” diyen Uysal, Başkan Tokat’a kendisine verdiği destek ve sağladığı olanaklar için teşekkür etti.

“Güreşçimize başarılar diliyorum”

Milas Belediyespor Kulübü ve Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat, Milli Güreşçi Erkan Uysal’ın her geçen gün kendini aşarak, katıldığı müsabakalarda ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Milli Güreşçimiz Erkan Uysal’ın, katıldığı tüm Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında sadece güreşmediğini, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi de tanıtmak için çaba harcadığını vurgulayan Başkan Tokat, “Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarılı olan Milli Güreşçimiz Erkan Uysal’dan artık şampiyonluk ve Dünya Birinciliğini bekliyorum” dedi.

Başkan Tokat, konuşmasında daha sonra Milas Belediyesi olarak Milas’ta spor yapan her spor kulübünü ve her sporcuyu desteklediklerini vurguladı.

“Belirli yaş üstü spor yapan sporcularımıza da gereken desteği vermekle spora başlangıç yapan genç sporcularımızı da bu anlamda heveslendirmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak bir Güreş Kulübü oluşturma çalışması içinde olmadıklarını söyledi.

Milas’ta güreş sporu ile uğraşan bir spor kulübü olduğunu belirten Başkan Tokat, güreş sporunun gençlerimiz arasında yaygınlaşması, sevilmesi ve yapılması için her zaman her spor kulübüne destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Milli Güreşçimiz Erkan Uysal’a Bulgaristan’da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonasında başarılar dileyen Başkan Tokat; “Umut ediyorum ki güreşçimiz bu şampiyonadan hepimizin beklediği müjdeli ve o güzel haberle Milas’a dönecektir” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık