22 bin kişinin ziyaret ettiği fuar sona erdi

Milas’ta bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, kapılarını 17 Şubat’ta ziyaretçilerine açmıştı. Dün akşam 19.00’da sona eren fuarı değerlendiren Expoline Fuarcılık yöneticisi Yavuz Hakbilir, fuarı yaklaşık 22 bin kişinin ziyaret ettiğini ve çok olumlu tepkiler aldıklarını kaydetti.

22 bin kişinin ziyaret ettiği fuar sona erdi
  • 21 February 2022, Monday 10:11

17 Şubat’ta TARİŞ Fuar Alanı’nda açılan 3. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı sona erdi. Evlilik hazırlığındaki çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarı yaklaşık 22 bin kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Expoline Fuarcılık yöneticisi Yavuz Hakbilir, “Evlilik dediğimizde onlarca kalem hizmet ve mal var. Amacımız bu ürünlerin bir buluşma noktasını yapmaktı. Katılımcı firmalarımız fuardan memnun. Firmalarımız, fuara özel indirimler yaptılar. Bir işletmenin dükkanının önünden 20 bini aşkın insan geçer mi? Fuarcılık bu yüzden önemli.” dedi.

Evlilik fuarının tarım fuarıyla karıştırılmaması gerektiğini kaydeden Hakbilir, “ Son 13 yılda 18 fuar gerçekleştirdik. Hepsinde de hedef kitlemiz belirli. Nasıl yüzde 90’ı tarım olan bir bölgede hedef kitle farklıysa, evlilik fuarının da ayrı bir kitlesi var. O kitleyi yakaladık. Tabi ki kendi başına bir marka olan tarım fuarı ile karşılaştırmak doğru değil. Tüm fuarcılık planlamalarında hafta içi durgun olur, Bizde de öyle oldu, cumartesi ve pazar günü katılımcılarımız yoğun ilgi gösterdi. Hedefimiz de buydu.” şeklinde konuştu.

Hakbilir, “Ekonomik şartlar ve pandemi fuarımızın gelişmesine engel oldu. Firmalarımız, fuarımızın güçlenerek devam etmesini istiyor. Amacımız şehre bir şey katabilmek. Kamu kurumları, belediyemiz ve STK’lar ile aynı istişareyi sürdüreceğiz. Halkımızı tarım fuarına davet ediyor, destek çıkmasını bekliyoruz. Fuarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakbilir, tüm vatandaşları 3-6 Mart tarihlerinde TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan 13. Farmers Fair Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na davet etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık