Gündoğan’ın hocası Milaslı İzzet Tüzer dikkat çekiyor

Muğla Mahalli Ligi takımlarından Bodrum Gündoğan Gençlikspor kulübünün hocası İzzet Tüzer, kısa zamandır çalıştırdığı Gündoğan Gençlikspor’un başarısıyla adını duyuruyor.

Gündoğan’ın hocası Milaslı İzzet Tüzer dikkat çekiyor
  • 21 February 2022, Monday 9:36

Yeni Milasspor alt yapısında yetişen, mor beyazlı takımın forması altında oynadığı başarılı futbolla beğeni toplayarak B.B. Bodrumspor alt yapısına transfer olan, daha sonra da Muğla’da açılan futbol hakemliği kursuna katılarak futbol hakemi lisans kursunu başarıyla tamamlayarak lisans alan Milaslı İzzet Tüzer, dikkatleri üzerine çekiyor. Tüzer, Bodrum’da kısa zamandır çalıştırdığı Gündoğan Gençlikspor takımındaki başarısı dolayısıyla her sporseverin dikkatini çekmeye başardı.

Futbol oynadığı yıllarda kibar, sakin, mütevazı yanıyla arkadaş çevresinde çok sevilen İzzet Tüzer, hafta içerisinde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Marmarisspor takımıyla oynadıkları Muğla Süper Amatör Küme’ye terfi müsabakası sonrasında takımı hakkında gazetemize şunları söyledi: “İki sezon önce hocalık lisansımı aldığımda Bodrum Gündoğan  Gençlikspor takımında görev yapmaya  başladım. An itibariyle Bodrum Gündoğan Gençlikspor kulübünde görev yapıyorum.  Gündoğan Gençlikspor camiasında görev aldığım süre içerisinde başta yönetim kurulumuz olmak üzere herkesten ilgi ve yardım gördüm. Takımımda forma giyen her sporcumdan çok memnunum. Bu camiada çok başarılı olmak istiyorum.” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık