23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak…

​​​​​​​23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlanacak. Milas Belediyesi bu özel günde birbirinden farklı etkinliklerle kutlama programı hazırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla birlikte Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayramda Atapark Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerle vatandaşlar eğlence dolu anlar yaşayacak.

Grup Pusula Konseri Gerçekleştirilecek…

Atapark Meydanı’nda animasyon ekibinin gösterileriyle başlayacak kutlamalarda, Milas Belediyesi’nin yayını olan 23 Nisan Çocuk Dergisi Dağıtımı ve Pamuk Şekeri dağıtımı gerçekleştirilecek. MİŞTİ Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenecek gösteriyle devam edecek kutlama etkinliklerinin finalinde Milas’ın sevilen, başarılı müzik ekibi Grup Pusula 19.00-21.00 saatleri arasında sahneye çıkacak.

Tüm vatandaşları Milas Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Ulus olarak ve tarihimiz açısından çok önemli bir günü coşkuyla kutlayacağız. 23 Nisan özellikle çocuklara armağan edilmiş sevinci çocuklarla paylaşılmış önemli bir gün. Hem milli egemenlik hem çocuk hem bayram olgularını bir arada barındırıyor olması itibariyle önemli bir gün. Milli egemenliğimizin demokrasimizin, bağımsızlığımızın teminatı olan TBMM’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık