29 Ekim kutlamaları dolu dolu geçecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Milas’ta bir dizi etkinlik düzenlenecek.

29 Ekim kutlamaları dolu dolu geçecek

Cumhuriyetin ilanının 96. yılı, Milas’ta coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’te Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak.  Tören aynı gün şeref defterinin imzalanması ile devam edecek. 
Kutlama töreninin 29 Ekim’deki bölümü saat 9.00’da Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın makamda tebrik kabulü ile devam edecek. 
Daha sonra ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak, Kaymakam Arslan tarafından bir konuşma gerçekleştirilecek. Tören; şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, ödül töreni ve tören geçişinin ardından sona erecek.

CKD’DEN CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Cumhuriyet Kadınları Derneği de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla panel ve etkinlik düzenledi. CKD’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında 26-27-28 Ekim tarihleri arasında birçok ressamın katılacağı Resim Çalıştayı ve Sergisi düzenlenecek. 
27 Ekim Pazar günü ise saat 14.00’te Kadın ve Sağlık Paneli düzenlenecek. Panele; Jinekolog Ali Kavas, Diyetisyen Elif Hazal Zeybekoğlu, Psikolog Pelin Evgeç katılacak.
Etkinlikler 28 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek Cumhuriyet Balosu ile son bulacak. Balo, saat 19.00’da Havuzbaşı’nda gerçekleşecek.

BAFALILAR TİYATRO İLE ŞENLENECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Bafa Mahalle Muhtarlığı tarafından da etkinlikler düzenlendi. Bafa’da düzenlenen etkinlik, açık pazar yerinde saat 19.00’da zeytin hasadı yemeği ile başlayacak.
Etkinlikler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ve saat 19.30'da Hüsnü Ertung’un yazıp yönettiği ‘Latmos'a rahmet geldi’ adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek.
Saatler 20.45’i gösterdiğinde ise Yörük Obaları Derneği Folklor Ekibi tarafından bir gösteri sunulacak. Etkinlikler, 21.30’da Müzik Öğretmeni Ali Çakır ve öğrencileri tarafından sunulacak müzik dinletisi ile sona erecek.
Boğaziçi Mahallesi sakinleri ise Cumhuriyet Bayramı’nı 30 Ekim akşamı fener alayı ile kutlayacak. Saat 19.00’da düzenlenecek olan fener alayı, Boğaziçi Mahallesi Aile Çay Bahçesi’nden başlayacak.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık