3 aktarmalı yolculuğa imza kampanyalı tepki

Milas’tan Bodrum’un herhangi bir mahallesine gitmek isteyen bir vatandaşın Bodrum Şehirlerarası Terminali’nin açılması ile birlikte 3 araç değiştirerek aktarma yapmaya mecbur bırakılması tepki topluyor. S.S. 8 Nolu Milas Park Minibüs Kooperatifi Başkanı İsmet Ünlü de, vatandaşların talebi üzerine imza kampanyası başlattıklarını açıkladı.

3 aktarmalı yolculuğa imza kampanyalı tepki

Bodrum’da geçtiğimiz yıl açılan Şehirlerarası Otobüs Terminali, Milas’tan Bodrum’a gitmek isteyenler için adeta eziyet haline geldi. Örneğin, Milas’tan Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’ne iş için gitmek isteyen bir vatandaş; öncelikle Torba’daki yeni şehirlerarası terminale gidiyor. Oradan ise, Bodrum ilçe merkezindeki eski otogara aktarma yapıyor. Burada bir süre sefer saatini bekleyen vatandaşlar, Turgutreis Mahallesi’ne ulaşıyor. Aradaki geçen süre kayıp zaman olarak kalıyor.

S.S. 8 Nolu Milas Park Minibüs Kooperatifi Başkanı İsmet Ünlü, Milas’tan Bodrum’un herhangi bir mahallesine gitmek isteyen vatandaşların en az 2 vasıta değiştirerek Bodrum’a giriş yapabildiğini söyleyerek vatandaşların talebi üzerine imza kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Ünlü, “Milas’tan aldığımız bir vatandaşı Torba Kavşağı’na yapılan yeni otogara bırakıyoruz. Vatandaş Torba Kavşağı’ndan başka bir minibüse binerek eski Bodrum garajına gidiyor. Eğer Bodrum’un bir mahallesine gitmek istiyorsa bir minibüse daha binmesi gerekiyor. Bu da büyük zaman kaybına ve aksaklıklara neden oluyor. Şikayetlerini dile getiren vatandaşlarımız için biz de S.S. 8 Nolu Milas Park Minibüs Kooperatifi olarak imza kampanyası düzenlemeye karar verdik. Bodrum’a çalışmaya giden işçi, personel ve emekçilerimizin hem zaman kaybının ortadan kaldırılması, hem de yaşanan aksaklıkların son bulması için Milas’tan Bodrum’a giden minibüslerin eski garajda yolcu bırakmasını istiyoruz. İmza kampanyamıza şu ana kadar büyük bir katılım oldu. İmzaları araçlarımızın içinde ve yazıhanemizde topluyoruz. İmza kampanyamız bir süre daha devam edecek ve sonra toplanan imzaları Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi başkanlığına ileteceğiz. Biz vatandaşlarımızın bu yaşadığı aktarmalı eziyetin son bulması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık