3 Altın, 1 Bronz Madalya kazandılar

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen sezonun son açık hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası 15-18 Ekim tarihleri arasında Antalya 100.Yıl Okçuluk Spor Tesislerinde yapıldı.

3 Altın, 1 Bronz Madalya kazandılar
  • 21 October 2020, Wednesday 10:46

Türkiye Şampiyonasına Yatağan’ın Bencik Mahallesinde aile hekimi Ejder Sözen yönetiminde çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı da katıldı.

Muğla’yı sporculardan Hazal Burun, Sevda Yaka, Songül Lök ve Emircan Haney temsil ettiler.

Eylül ayı içersinde katıldıkları Türkiye Okçuluk yarışlarında şampiyon olan Muğla Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı Antalya Türkiye Okçuluk Şampiyonasında da başarılı dereceler elde ederek Muğla’ya 3 altın ve 1 bronz madalya ile döndüler.

Antalya Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı antrenörleri Dr Ejder Sözen nezaretinde temsil eden Muğlalı okçular, başarılarıyla Antalya’da alkışlandılar.

Yarışmayla ilgili gazetemize bir açıklama yapan antrenör Dr Ejder Sözen şunları söyledi “Sporcularımız Songül Lök, Hazal Burun, Sevda Yaka’dan oluşan kız takımının 9 ay aradan sonra takım halinde yarışmayı 2027 puanla birinci sırada tamamlayarak Muğla’ya altın madalya kazandırdılar. Okçuluk kız takımımız şu ana kadar Antalya’da en yüksek Puanla yarışmayı tamamladılar.

Erkeklerde ise sporcumuz Emircan Haney Eylül, ayındaki yarışmadan şampiyonlukla dönmüştü. Antalya’da yine kürsüyü boş bırakmayarak Muğla’ya bronz madalya kazandırdı.703 puanla sıralamayı 4. Bitiren Emircan Haney elemeler sonucunda bronz madalyaya ulaştı.

Antalya Okçuluk Müsabakasında yaşça kendisinden büyük sporcularla yarışarak derece elde eden sporcum Emirhan Haney ile kız takımımızdaki sporcularımız Sevda Yaka, Hazal Burun ve Songül Lök’ü elde ettikleri başarılar ve dereceler nedeniyle kutluyorum”dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık