3 Günde 12 Ayrı Operasyon, Çok Sayıda Gözaltı
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 20-23 Eylül 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen 12 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla bağlantılı çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Muğla Valiliği’nden paylaşılan bilgiye göre; yapılan operasyonlarda 313 gram esrar, 18,5 gram metamfetamin, 36 adet sentetik ecza, 12 adet ecstasy, 2 hassas terazi ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında, 5 kişiye "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan, 9 kişiye "Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak" suçundan, 1 kişiye ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırmak" suçundan adli işlem yapıldı.
Adli işlem sonucunda 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 10 kişi ise serbest bırakıldı.
Muğla Valiliği tarafından uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ve zehir tacirlerine karşı operasyonların aralıksız devam edeceği vurgusu yapıldı.





