30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası sona erdi

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milas Tenis Akademisi işbirliği içinde Eyden Tarım Market sponsorluğunda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası 27-28 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis Kortlarında yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası sona erdi
  • 30 August 2022, Tuesday 12:04

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için sporcular ve turnuva komitesi korta  “Kadına EL-KAL-KA-MAZ yazılı pankartla çıktı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Milas İlçe Gençlik Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu gazetemize şunları söyledi;

“Milas Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü ile Milas Tenis Akademisi işbirliği içinde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Eymen Tarım Sponsorluğunda düzenlenen tenis turnuvası geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalarla sona erdi. Sporcuların büyük ilgi gösterdiği tenis turnuvasında dereceye giren sporcular turnuva 1.’si Mehmet Anıl Zorbozan,  2.’si Nazım Arda Arbay olurken, özel teşvik ödülü alan sporcular 1. Nehir Tavlı, 2. Arda Ergün oldu.”

Turnuvanın finalistlerine ödüllerini Milas Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Milas Kent Konseyi Başkanı Serap Türker, Haber Milas Spor Muhabiri Hüseyin  Açar, Milas Tenis Akademi Antrenörü Mehmet Eryılmaz ile turnuvanın sporcularından Kavaklıdere Aile Hekimi Necip Gökdel verdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık