Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor alt yapı takımları 6 Eylül’de top başı yapacak

Muğla Mahalli Ligi’nin değişik branşlarda elde ettiği başarılarla dikkat çeken takımlarından Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapı takımları, sezonu 6 Eylül Salı günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda açacak.

Milas Gençlikspor alt yapı takımları 6 Eylül’de top başı yapacak
  • 30 August 2022, Tuesday 12:10

7 yıldan beri Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapı takımlarında görev yapan Muğla futbolunun başarılı teknik adamlarından Güray Fedekar sezon başı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Geçtiğimiz sezon mahalli ligde her kategoride katıldığımız alt yapı takımlarımızın sporcuları yorucu bir sezon geçirdiler. Yönetim kurulumuz tarafından yaz aylarında dinlensinler kararı aldık. Bu nedenle de yazın için çalışma programı koymadık. Alt yapı takımlarımızda yer alan sporcularımız bu yaz çok iyi dinlendiler ve tatillerini tamamladılar. Alt yapı çalışmalarına 6 Eylül  Salı günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda başlayacağız. 2022-2023 sezonunda Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz. Kulüp olarak bizim hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da katılacağımız kategorilerde gurup şampiyonu olmak.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis