36 gün oldu, tek bir iz yok

Milas’ın Akkovanlık Mahallesi’nde 4 Mayıs günü kaybolan Mehmet Arkan’ı arama çalışmaları, 36. gününe girdi. Jandarma personeli ve Arkan’ın yakınları tarafından yürütülen çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanılmazken, acılı ailenin bekleyişi sürüyor.

36 gün oldu, tek bir iz yok
  • 09 June 2022, Thursday 19:37

YUNUS ERMAN DOĞRUYOL/ Önder Haber

Milas’ın Akkovanlık Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki Mehmet Arkan, 4 Mayıs Çarşamba günü akşam saatlerinde kayboldu. Arkan’ı bir süre aradıktan sonra haber alamayan yakınları, durumu Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi.  Daha önce yine kaybolan ve jandarma ekiplerince bitkin halde bulunan yaşlı adamın bulunması için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Yaşlı adamın kaybolduğu ilk günden bu yana süren arama çalışmaları, Milas Merkez Karakol Komutanlığı koordinasyonunda çeşitli kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları personeli ile Akkovanlık Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştiriliyor. Arama çalışmalarına dönem dönem komandolar ile iz takip ve kadavra köpekleri de eşlik ediyor.

Milas Merkez Karakol Komutanlığı’nın özverili çalışmalarına rağmen Arkan’a ait hiçbir iz bulunamazken, Arkan’ın ailelerinin acılı bekleyişi sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık