​​​​​​​3.Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi 6 küvöz+2 de İzolasyon odası hizmete açıldı.

​​​​​​​3.Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete açıldı

Konuyla ilgili hastane yönetiminden aşağıdaki açıklama gönderildi:

“Mevcut şartlarda 9 küvöz +1 İzolasyon odası ile 2. Basamak yenidoğan yoğun bakım hizmetine de devam eden yenidoğan yoğun bakım ünitesi, yeni teknik donanımı ile güncel bilgilerin ışığında, tecrübeli uzman hekim ve sağlık bakım hizmetleri personellerimizin bütüncül ekip çalışmasıyla 24 saat boyunca kesintisiz hizmet vermektedir.

Deneyimli ve özverili sağlık çalışanları ile yoğun bakım ihtiyacı olan tüm bebeklere gerekli yaşam desteği sağlanmaktadır. Güncel bilgiler ışığında, modern tıbbi donanımıyla bebekleri kısa sürede ailelerine kavuşturmakta, ailelerin bilgilendirilmesinde ve eğitiminde gerekli destek sağlanmaktadır. Yenidoğan hastalarına gerekli olan tüm tıbbi hizmetleri sunan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, hastanenin yanı sıra bölgemizin yoğun bakım ihtiyacı duyan tüm yeni doğan bebeklere sağlık hizmeti vermektedir.”

Açılışta konuşan Başhekim V. Doç. Dr. Turhan TOGAN; “Bölgede 3. Basamak olarak tek hizmet veren Yenidoğan Ünitesi olması nedeniyle bölgeye sunduğumuz sağlık hizmetinin önemi oldukça büyüktür. Bundan sonra da sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesi, niteliği ve çeşitliliğini artırmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Yenilenen ünitemiz için göstermiş olduğu katkılar ve emeklerinden dolayı tüm idarecilerimiz ve hekimlerimiz Sayın Prof. Dr. Can Naci Kocabaş, Prof. Dr. Haşim Olgun başta olmak üzere, Neonatoloji Uzmanı Doç. Dr. Nilay Hakan, Dr. Öğr. Üyesi Özkan İlhan ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinin Muğla ve çevresine hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.

Açılış sonrası, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Klinik İdari Sorumlusu Prof. Dr. Haşim Olgun tarafından Ünite ile ilgili bilgiler verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık