4 kulüp, tek hedef

Antrenörlüğünü Mehmet Gözüküçük'ün yaptığı Efe Milas Teakwando Spor Kulübü geçtiğimiz günler içerisinde Yatağan Kapalı Spor Salonu’nda eğitim amaçlı yapılan gelişim antrenman etkinliğine sporcularını denemek adına katıldı.

4 kulüp, tek hedef
  • 15 September 2021, Wednesday 10:18

Ev sahipliğini Yatağan Teakwando Spor Kulübü’nün üstlendiği gelişim antrenman çalışmalarına ilçemiz spor kulübü Efe Milas'ın dışında Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Aydın Erat Spor Kulübü’nün sporcuları ve antrenörleri de katıldılar.

Yapılan gelişim eğitim antrenman çalışmasıyla ilgili gazetemize bir açıklama yapan Efe Milas Teakwando Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Gözüaçık, “4 spor kulübünün 32 sporcusuyla yer aldığı sporcu gelişim antrenmanının çok başarılı geçtiğini belirtmek isterim.Ekim ayı içersinde yapılacak olan Gençler Teakwando Şampiyonası öncesinde sporcularımızın gücünü test ettik ve aynı zamanda diğer 3 spor kulübümüzün sporcularıyla, sporcularımızın arkadaşlığını sağladık. Kendi adımıza güzel bir organizasyonun içinde olduk diyebilirim.  Bu etkinlikte emeği olan antrenör arkadaşlarım Naz Göktaş,Aytekin Doyuran, Erdal Toksoy'a teşekkür ediyorum. Ayrıca sizin aracılığınız ile Milas'a güzel bir haber vermek istiyorum. Ekim ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Gençler Teakwando Şampiyonası’nı ilçemiz Milas'ta gerçekleştirebilmek için federasyonumuz temsilcilerimiz ile görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah önümüzde ki günlerde bu güzel spor etkinliğini Milas'ta gerçekleştirebileceğimizi müjdeleyebiliriz. Birlikte sporcularımızın yarışma gücünü denediğimiz 3 spor kulübümüzün antrenörlerine ve tüm sporcularımıza katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık