41. Yılında, Destek Gecesinde Buluşuyorlar

Fırtına ne kadar şiddetli olursa olsun Martı sevdiği denizi asla terk etmez.

41. Yılında, Destek Gecesinde Buluşuyorlar

Yeni Milasspor Gecesi

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi Şampiyon adaylarından Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık, Yeni Milasspor camiasına seslenerek,“şampiyonluk yolunda açtığımız yeni sayfada,‘41.yıl gecemizde’ birlik ve beraberlik adına, gelin hepbirlikte olalım” çağrısında bulundu.

“Sevdamız olan Yeni Milasspor’un futbolcularının da katılacağı gecede ‘Yeni Milasspor kentimizin takımıdır’ diyen herkesi aramızda görmek istiyoruz” diyen Başkan Karabıyık, “şampiyonluk ve BAL yolunda sizlerle birlikte yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Sürpriz Sanatçılar Gecede

Yeni Milasspor Yönetiminden gece ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 2018-2019 sezonunun BAL yükselme sezonu olması dilekleri belirtilerek, “bu sene o sene olsun” denildi.

“Bugüne kadar Yeni Milasspor Kulübü’ne katkı sağlayan, yönetimlerinde bulunan her ismi, her yönetici, her kulüp başkanını aramızda görmek istiyoruz” diyen Başkan Ahmet Karabıyık, Yeni Milasspor’un spora girdiği tarihten bu yana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, “gecemizde Şampiyon Yeni Milasspor için birlikte olalım” çağrısında bulundu.

11 Ocak Cuma günü Milas Havuzbaşı Resturant’ta yapılacak olan Yeni Milasspor birlik beraberlik ve dayanışma 41.yıl gecesinde sürpriz sanatçılarında ücret almadan Yeni Milasspor’a destek için sahneye çıkacağını vurgulayan Başkan Karabıyık, Pop Star Oktay Ölmez’e ve Orkestrası ile sahne alacak olan Mustafa Demir’e destekleri için teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık