“47.Apimondia Kongresi’nde Muğla için desteklerinizi bekliyoruz”

​​​​​​​Türkiye, bu yıl Uluslararası APİMONDİA (Dünya Arıcılar Birliği) Kongresi'nin 47'ncisine ev sahipliği yapacak. APİMONDİA Kongrelerinin 125. yıldönümünün kutlanacağı kongre 24-28 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. APİMONDİA’da bu yıl arıcılar, bilim insanları, üreticiler, arılara gönül vermiş kişiler ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelecek.

“47.Apimondia Kongresi’nde Muğla için desteklerinizi bekliyoruz”
  • 23 August 2022, Tuesday 9:43

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, “APİMONDİA, dünya çapında sektörü bir araya getiren büyük ve çok önemli bir organizasyon. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak ilk olarak 2017 yılında da İstanbul’da gerçekleşen 45.Apimondia Kongresinde standımızla yer almıştık. Bu yıl da 47.Apimondia Kongresinde Muğla Valiliği’nin desteğiyle Muğla’da gerçekleştirdiğimiz 7.Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresinin tanıtımını yapmak üzere Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAB ve MAYBİR ile beraber yer alıyoruz.  

İlimizde Marmaris İlçesinde yapılacak olan 15-19 Kasım 2022 tarihinde 7.sini düzenleyeceğimiz kongremiz, arıcılarımız ve arıcılık sektörü için büyük önem taşıyor. Dünya arıcılığı için yapılan akademik çalışmalar ile arıcıları buluşturmak, arıcıların yaşadığı sorunlarını sektöre aktarabilmeleri adına düzenlenen çok önemli bir bilimsel kongre…

Muğla İli Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak, Coğrafi İşaret almış ve AB tescili yolunda ilerleyen Muğla Çam Balımızı, eşsiz ormanlarımız ile en önemli tarımsal geçim kaynaklarımızdan biri olan Muğla arıcılığını geliştirip, uluslararası platformlara taşımak adına ilimizde düzenlenecek 7.Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresinin tanıtımı adına destekleriniz ve katılımınız bizler için önemlidir. Bu konuda gerekli hassasiyetiniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık