5 gün sürecek evlilik fuarı açıldı

Milas’ta bu yıl 2.’si düzenlenen Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, TARİŞ Fuar Alanı’nda hizmete açıldı.

5 gün sürecek evlilik fuarı açıldı

Geçtiğimiz yıl oldukça beğenilen bir konseptle ziyaretçilerini ağırlayan Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, çarşamba günü 2. kez kapılarını açtı. Açılış törenine ilçe protokolü, girişimciler ve ziyaretçiler katıldı.
5- 9 Şubat tarihlerinde Milas TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan fuarda, mutlu bir yuva hayali kuran vatandaşların ve annelerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor. Expoline Fuarcılık’ın girişimleri ve 8 kurumun destekleriyle düzenlenen fuarda geçtiğimiz yıl 46 firma stant açmış, 46 bin kişi ziyaret etmişti. 
Çarşamba günü saat 11.00’de ilçe protokolü ve STK temsilcilerinin de katılımıyla açılış töreni düzenlendi. Kurdele kesiminin ardından bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Fuarlar kenti olarak anılmamız yolunda önemli adımlardan bu fuar. 70’e yakın firmamızın katıldığı, geçen yıla oranla neredeyse 1 kat kapasitesini artırmış, ziyaretçi kapasitesini de bu yıl 100 bin olarak hedeflemiş bir fuar organizasyonuyla karşı karşıyayız. Milas’a yakışan, önemli bir ihtiyaç karşılayan bir fuar.” dedi. Tokat ayrıca, “Pazar gününe kadar açık olan bir fuar. 19.00’a kadar gezilebilecek. Bunun için tüm halkımızı ziyaret etmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Milas Kaymakamı Eren Arslan ise, “Milas, fuarlar kenti olma yolunda ilerliyor. Tabi ki daha iyi fiziki koşullara sahip olmamızı arzu etmemize rağmen hali hazırda elimizde bulunan mevcut imkanlarla TARİŞ’ın bu depolarını fonksiyonel hale getirip fuarlar için kullanılması ilçemiz ekonomisi için çok önemli. Bu yıl 2.’si düzenleniyor. Çok geniş bir sektörü kapsıyor. Giyimden ev eşyası, kişisel eşyalara kadar çok geniş bir alanı kapsıyor. Burada stant açan tüm firmalara hayırlı kazançlar diliyorum. İlçemizin ekonomisine katkı sunmasını temenni ediyorum.” dedi.
Fuarda; gelinlikten mobilyaya, beyaz eşyadan organizasyon firmalarına kadar çok sayıda ürün bulunuyor. Fuarda ayrıca SGK, Milas Müftülüğü ve MSKÜ Milas MYO da bir stant açtı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık