592 personel katıldı, 2 kişi yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında, salgının önlenmesine yönelik daha önceden alınan tedbirlerin denetimi ve sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla 22 Nisan günü 15.00 ile 00:00 saatleri arasında Türkiye genelinde eş zamanlı Türkiye Huzur Güven Uygulaması gerçekleştirdi.

592 personel katıldı, 2 kişi yakalandı

Türkiye Huzur Güven Uygulaması kapsamında, Muğla genelinde 109 ekip ve 592 personelin katılımıyla 1755 işyeri, 133 park ve bahçe, 18 mesire ve yürüyüş alanları ile 1125 araç ve 2228 şahıs denetimi gerçekleştirilerek çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı.
Uygulama sırasında vatandaşların; zorunluluk olmadığı sürece dışarı çıkılmaması, evlerinde kalmaları, çıkılması halinde ise sosyal mesafenin korunması ve maske kullanması konularında ekip ve görevliler tarafından sık sık uyarılarak alınan tedbirlere uymaları istendi.
Yapılan denetimler sonucunda vatandaşların alınan tedbirlere azami ölçüde uydukları gözlemlenirken, tedbirlere aykırı hareket ettikleri tespit edilen şahıs, araç ve işyerlerine gerekli yasal cezalar uygulandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık