Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

60 Yaş Üstü Tazeleme Üniversitesi çalışmalara  başladı

​​​​​​​Prof. Dr. Muammer Tuna’nın kurucu üyeliğini yaptığı Muğla Tazeleme Üniversitesi’nde 60 yaş üstü spor eğitimi derslerinin üçüncüsü yapıldı.

60 Yaş Üstü Tazeleme Üniversitesi çalışmalara  başladı
  • 27 December 2021, Monday 10:01

Milas Grubu sporcuları, Sakarya İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nurullah Sarı hocanın nezaretinde haftanın bir günü Milas Belediye  Atatürk çok yönlü spor salonunda çalışmalarına devam ediyor.

Milas Belediye Kapalı Spor Salonu’nda haftanın Salı günleri yapılan antrenman sonrasında görüşlerini aldığımız Nurullah Sarı, çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Görev yaptıkları iş yerlerinden emekli olan 60 yaş üstü 20 kadın, 15 erkek sporcuyla çalışmalarımız aralıksız haftanın Salı günleri benim nezaretimde devam ediyor. Her biri kültürlü insanlardan oluşan 60 Yaş Üstü Tazeleme Üniversitesi çalışmalarına herkes müracaat ederek katılabilir. 60 Yaş Üstü Tazeleme Üniversitesi çalışmalarına Milas’ta yaşayan her bireyin katılmasını bekliyoruz”.

İleri yaştaki bireyleri salonlara getiren, onlarla hoşça vakit geçiren Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sevilen eğitimcilerinden Nurullah  Sarı Hoca’ya katkıları için Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis