72’’LİLER 17 KASIM’DA KUŞADASINDA BULUŞTULAR…

ÖNDER Haber / Mustafa KARATAŞ

 72’’LİLER 17 KASIM’DA KUŞADASINDA    BULUŞTULAR…
  • 20 November 2018, Tuesday 6:17

Milas Lisesi 1971-72 yılı Mezunlarından 6-Ed B Şubesi, oluşturdukları sınıf gurubu olarak ikinci buluşmalarını Kuşadası Sözer Hotel’de 17 Kasım’da gerçekleştirdiler.

Çeşitli nedenlerden dolayı birkaç arkadaşları dışında herkesin katıldığı geceye, çocuklarından ve torunlarından da katılmalar oldu ve başta sınıf öğretmeni ve aynı zamanda FRANSIZCA öğretmenleri ALİ AK olmak üzere Matematik öğretmenleri Yurdal SARALP, 1.sınıf Biyoloji öğretmenlerinden Prof. Dr. Mustafa Ünsal, Fizik Öğretmenlerinden Bahire “Bilgin” BAYRAM’ın da katıldığı yemekte, sınıf arkadaşlarından Müzik öğretmeni YALÇIN UZUN arkadaşlarının hoş seda canlı müziği eşliğinde eğlenildi; gece, neşe ve hasret giderme şeklinde geçti. Yenilen yemekte öğretmenlerin yaptıkları konuşmalarla nostalji yaşandı. Grup Yönetiminden Ülker KOÇAK, Ünsal YALÇINKAYA ve Sabahattin KİREMİTÇİ’nin ortak imzası ile sunulan ortak kararda da, Mayıs ayı ilk haftasının ilk Cumartesisi Milas’ta bir kahvaltı buluşması ve sonbaharda ise Eylül ayı ya da Ekim ayı ilk haftasının ilk Cumartesi günü Muğla’mızın herhangi bir turizm beldesinde konaklamalı yemekte buluşulmasına karar verildi.

Gecenin sonunda oynanan Muğla yerel oyunları eşliğinde gece son buldu. Sabah Kahvaltısından sonra herkes evine döndü. 6 Ed B şubesinin ikinci buluşması böylece sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık